Dragoslav Šćekić / - FOTO: VLADA CRNE GORE
29/03/2024 u 10:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šćekić: Uskrs je prilika za zajedništvo

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade, ministar sporta i mladih, i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić, čestitao je vjernicima rimokatoličke crkve predstojeće Uskršnje praznike.

Veliki petak podsjeća na stradanje Hristovo, žrtvu koju je podnio kako bi u ljudima probudio vjeru, a Uskrs je vrijeme koje nas podsjeća na radost i nadu, te pruža priliku za zajedništvo i porodična okupljanja, poručio je povodom Velikog petka i predstojećeg Uskrsa potpredsjednik Vlade Dragoslav Šćekić u čestitiki monsinjoru Roku Đonlješaju (Gjonlleshaj), nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju kotorske biskupije.

On je poželio srećan i blagosloven Uskrs svim vjernicima rimokatoličke crkve.

- Neka ovaj praznik donese svijetlo i mir u vaše domove, osjećaj obnove i preporoda, te neka vas inspiriše da nastavite putem ljubavi i dobrote. Radost uskrsnuća neka se osjeti u svakom koraku vašeg života, a vaša srca neka budu ispunjena ljubavlju i zahvalnošću. Želim da vam ovo vrijeme donese snagu da prevladate izazove i da se okrenete budućnosti s vjerom i optimizmom. Neka vas prati Božiji blagoslov i neka vas čuva u svakom trenutku - napisao je Šćekić u čestitki.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:40