Dan škole SMŠ ”Golubovci” / - MIćKO VUJISIć
24/05/2024 u 11:04 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Dan škole SMŠ "Golubovci": Umjesto riječima govorimo djelima

Srednja mješovita skola “Golubovci” proslavila je peti rođendan. Na proslavi uručene su nagrade najboljim đacima Anji Drakić i Luki Miletiću koje je preuzela njihova razredna.

Direktor škole Dražen Boričić kazao je da, osim što su jedna od najmlađih škola u Crnoj Gori ona je i najsavremenija obrazovna ustanova koja bi po svojim kapacitetima i opremljenosti mogla stati rame uz rame sa najboljim evropskim i svjetskim školama.

- O tome sto je sve uloženo u školu, do koje mjere smo uspjeli da nastavu osavremenimo, moglo bi se mnogo govoriti. Ali, jednu školu ne čine samo savremeno opremljene učionice i kabineti. Njoj život daju i posebnom je čine ljudi. Posebnom je činite vi, koleginice i kolege iz zbornice. Posebna je i radi prepoznatljivog i posvećenog rada naše tehničke službe i osmijeha sa kojim dočekujemo i ispraćamo svakog učenika i roditelja - rekao je Boričić.

image

Dan škole SMŠ "Golubovci"

- MIćKO VUJISIć
image

Dan škole SMŠ "Golubovci"

- MIćKO VUJISIć

On je kazao da su svi zajedno uspjeli da za pet godine školu pretvore u hram znanja koji pogađa preko 500 đaka. Boričić kaže da se tu njihove ambicije ne završavaju.

- Pažljivo osmišljenom upisnom politikom i podrškom na koju svaki učenik može da računa, naša škola je već prepoznata kao ustanova u koju se učenici rado upisuju. Naša zajednička misija su djeca, mi smo ovdje zbog njih, i činićemo sve da se u ovoj školi osjećaju sigurno, srećno i zadovoljno, a to možemo samo uz timski rad, razumijevanje i dijalog. Nama u školi pripada nekoliko trenutaka, a našoj školi cijela vječnost. Od nas zavisi kako ćemo te trenutke iskoristiti i po čemu će nas drugi pamtiti. Danas ste u školi koja umjesto riječima uvijek bira da govori djelima. Zato, neka naši rezultati govore umjesto nas - kaže Boričić.

image

Dan škole SMŠ "Golubovci"

- MIćKO VUJISIć
image

Dan škole SMŠ "Golubovci"

- MIćKO VUJISIć

Najbolji đak prve generacije škole Anja Panić kazala je da je za njena uspjehe, pored truda i rada zaslužna i škola i profesori.

- U tako toplom okruženju i profesorima koji su vjetar u leđa nemoguće je postići sve zacrtane ciljeve. Svi profesori su mi pružali podršku i na tome im hvala. Ipak, posebnu zahvalnost upućujem razrednoj Svetlani Jovetić Koprivici koja je podršku nesebično davala sve četiri godine mog obrazovanja - rekla je Panić.

U SMŠ "Golubovci": Upisaće 280 učenika

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 12:10