/ -
12/11/2022 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Vašoj pažnji preporučujemo prilog zbog čega, ni tri sedmice nakon izbora u Podgorici nema konačnih rezultata, a čućete i šta o svemu tome misle Podgoričani, te zbog čega je obustavljena izgradnja novog groblja na Ćemovskom polju po rješenju glavnog željezničkog inspektora

Donosimo vam i prilog o asfaltnoj bazi preduzeća Putevi u naselju Cijevna koja je počela sa radom iako nije dobila vodnu dozvolu, a sve to za "Dan" je potvrdila Vesna Bajović, direktorica Uprave za vode. Tu je i priča o blokadi puta Ćafe-Dolovi u kojoj mještani brane kamionima sa kamenoloma težim od osam tona da prolaze jer propada asfalt.

Pogledajte i kako teku pregovori pregovaračkih timova četiri izborne liste koji su na lokalnim izborima 23. oktobra osvojile najviše glasova i zbog čega niko od njih nije dao izjavu novinarima. Tu je i prilog o garaži u Ulici Novaka Miloševa koja je nakon adaptacije početkom godine ponovo zatvorena zbog sanacije pukotina.

Ekipa "Dana" prisustvovala je Danu škole OŠ "Vuk Karadžić te u prilogu možete pogledati šta su to učenici i nastavnici pripremili povodom 60 godina postojanja ove vaspitno - obrazovne ustanove. Vašoj pažnji preppručujemo i prilog o rekonstrukciji Ulice VII odmadinske brigade, te pogledjte čime su, a čime nijesu mještani zadovoljni.

Donosimo vam i priču o problemima stanovnika opštine Tuzi zbog ukidanja javnog prevoza, kao i informaciju o puštanju u rad bunara B6 na vodoizvorištu Zagorič. Govorimo i o izmjeni DUP-a Pobrežje zone A, B i C, ali i o ispitivanju rupe u Kraljevom parku.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:06