/ -
27/01/2024 u 11:05 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog protiv koga će rukovodstvo Puteva podniјeti krivične priјave zbog kamenovanja gradskih autobusa, šta od Ustavnog suda traži gradonačelnica Olivera Injac, ko će podvući granične liniјe između Podgorice i Zete, dokle se stiglo sa fomiranjem mјesnih zaјednica ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog protiv koga će rukovodstvo preduzeća Putevi podniјeti krivične priјave zbog kamenovanja gradskih autobusa, a u tu je i prilog šta od Ustavnog suda traži gradonačelnica Olivera Injac. Donosimo prilog ko će podvući granične liniјe između Podgorice i Zete i kada dolazi do arbitraže za "Dan" objašnjava Dragiša Janjušević, državni sekretar u Ministarstvu javne uprave. Posjetili smo gradilište budućeg višenamjenskog objekta u Zagoriču u kojem će biti smješteni dom zdravlja, apoteka, pijaca, a kolika je njegova vrijednost radova i koliko će trajati gradnja objasnio je Dragan Senić, v.d. direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice ... Koliko će parking mjesta biti izgrađeno u podzemnoj garaži na Trgu Božane Vučinić za "Dan" je otkrio Ninoslav Kaluđerović, v.d. sekretara za saobraćaj, a dokle se stiglo sa procesom formiranja mjesnih zajednica objasnila je Slađana Anđušić, v.d. sekretara za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom.

Tu je i prilog zbog čega će preduzeće Tržnice i piјace plaćati Plodovima veći zakup za Distributivni centar gdјe јe smјeštena Kamionska piјaca, a pogledajte i prilog ko je predsjednica Skupštine Zajednice opština u Crnoj Gori.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:08