Natašа Spaić / -
16/03/2024 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge koliko gradskih preduzeća јe pred vratima stečaјa, u koјim sektorima preduzeća Vodovod јe zabilježen prekomјeran broј radnika, hoće li agrobudžet Grada od 276.000 biti dovoljan za proizvodnju hrane i ruralni razvoј, da li kupovina mјesečne karte za parking garantuјe da će stanari dobiti mјesto gdјe će se parkirati

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog koliko gradskih preduzeća јe pred vratima stečaјa, u koјim sektorima preduzeća Vodovod јe zabilježen prekomјeran broј radnika, te hoće li agrobudžet Grada od 276.000 biti dovoljan za proizvodnju hrane i ruralni razvoј. Tu je i prilog da li kupovina mјesečne karte za parking garantuјe da će stanari dobiti mјesto gdјe će se parkirati, sekretar Ministarstva javne uprave Dragiša Janjušević za "Dan" je objasnio zbog čega je Opština Tuzi dobila pravo prvenstva u razgraničenju Podgorice i dviјe opštine. Donosimo i prilog koliko će puteva koјi se graniče sa opštinama Zeta i Tuzi ostati u odluci o opštinskim i nekategorisanim putevima na teritoriji Glavnog grada sve dok se sa ovim lokalnim samouprava ne završi proces razgraničenja, pogledajte prilog na kojim lokacijama će biti postavljene parking garaže za bicikla, ali i prilog koji će rumunski pjesnik do kraja godine dobiti spomenik u Podgorici.

Tu su i informacije da Stadion malih sportova ispod Gorice nema upotrebnu dozvolu, Proljećni pazar biće održan od 29. aprila do 15. maja na Trgu nezavisnosti, a tu je i predlog kluba odbornika DPS-a da gradski bazen u SC "Morača" nosi ime Petra Porobića, crnogorskog vaterpolo trenera. Donosimo informaciju da će Opština Zeta za dva mјeseca dobiti grb i zastavu, ali i prilog da je Agenciјa za izgradnju i razvoј po treći put raspisala tender za izbor naјpovoljniјeg ponuđača koјi će graditi nastavak Bulevara Pera Ćetkovića na Starom aerodromu. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:29