Nataša Spaić / -
25/05/2024 u 07:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge šta o prijevremenim izborima u Podgorici misli Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada, šta struka, umјetnici i građani misle o namjeri vlasti da na kamenom stepeništvu kod Moskovskog mosta ponovo iscrtaju novi mural...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog šta o prijevremenim izborima u Podgorici misli Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada, te šta struka, umјetnici i građani misle o namjeri vlasti da na kamenom stepeništvu kod Moskovskog mosta ponovo iscrtaju novi mural. Donosimo priloge iz ulica Špira Mugoše i Đečevića čija je rekonstrukcija u toku, a pogledajte i kolika je vrijednost tendera za sanaciju krova Osnovne škole "Vlado Milić" koji je uništen u požaru.

Pogledajte i koliko je novca izdvojeno za rekonstrukciju Jusovače i šta o tome misli Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, ali krenula je adaptaciјa diјela obјekta Osnovne škole "Oktoih". Donosimo informaciju do kada će trajati elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu. 

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 21:32