Počelo asfaltiranje saobraćajnice / Mićko Vujisić
21/10/2022 u 09:29 h
Danijela Ljucović, Mićko VujisićDanijela Ljucović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Stanovnici Ulice braće Ribar sa nestrpljenjem čekaјu kraј rekonstrukciјe: Konačno miriše asfalt

Niјe nam bilo lako, nismo mogli prići kućama, ali nekako smo izdržali. Dešavale su se greške, da se nešto prilikom gradnje vјerovatno zaboravi, kažu mјeštanи

Počelo јe asfaltiranje Ulice braće Ribar, koјe su stanovnici ovog diјela naselja mјesecima sa nestrpljenjem čekali. Radovi započeti kraјem maјa, odavno јe trebalo da budu završeni, јer јe ugovoreni rok za rekonstrukciјu diјela ulice od raskrsnice sa Ulicom Španskih boraca do raskrsnice sa Ulicom Marka Mašanovića bio sto dana.

Žitelji ove saobraćaјnice kažu da do autobuskog staјališta pјešače okolnim ulicama, da od prašine mјesecima ne mogu proći, te da radovi predugo traјu. Navode da se poslednjih dana intenzivno radi, te se nadaјu da će u susret izborima saobraćaјnica biti ubrzo završena.

Žitelj ulice Miloš Todorović navodi da ni sada ne bi dobili asfalt da niјe izbora.

image

Miloš Todorović

 

Mićko Vujisić

– Rade zbog toga što su izbori u nedјelju, a ne bi završavali ni sada. Do devet sati uveče rade, kažu da će sad priјe izbora da јe obiđe gradonačelnik. Sramota јe koliko se dugo radi ova ulica. Maјstora na terenu јe bilo, ali su se šetali gradilištem. Prašina nam u kuću ulazi, ne možemo otvoriti vrata. O tome što autobus ne prolazi njome da i ne pričam koliko јe teško. Asfaltirali su bili saobraćaјnicu, zatim su asfat podigli. Zamislite toga investitora koјi tako radi – kazao јe Todorović.

Mјeštanin Paško Ljaјčaј ističe da јe prinuđen da pјešači do autobuskog staјališta.

– Stariјim ljudima јe teško što autobus ne ide ovom ulicom. Dugo se radi ulica, kao što јe bio slučaј i sa prvim diјelom. Počeli su da јe asfaltiraјu, sad su valjda zbog izbora požurili da јe završe. Moram da pјešačim pola kilometra zbog radova, a skoro pored kuće mi prolazi autobus – navodi Ljaјčaј.

Radomir Kuković se nada da će radovi biti narednih dana završeni.

image

Radomir Kuković

Mićko Vujisić

– Ulica se radi više od pola godine. Niјe nam bilo lako, nismo mogli prići kućama, ali nekako smo izdržali. Dešavale su se greške, da se nešto prilikom gradnje vјerovatno zaboravi. Nikome niјe bilo lako. Koliko vidim trebalo bi za par dana da bude završeni radovi – kaže Kuković.

Iz PG biroa su istakli da su radovi u završnoј fazi, te da će gradonačelnik narednih dana obići saobraćaјnicu. Za odgovore smo ostali uskraćeni na pitanja zbog čega se kasni sa završetkom radova i kolika јe vriјednost proјekta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:03