Devito  / -JUTJUB/SKRINŠOT
26/08/2023 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Devito novom objavom zaintrigirao fanove

Devito je jedan od miljenika publike kada je muzika u pitanju

Popularni izvođač Devito veoma je aktivan na društvenim mrežama, a sada je napravio pravu pometnju riječima koje je objavio.

Devito je jedan od miljenika publike kada je muzika u pitanju, posebno nakon što je objavio album "Plava krv", a sada se svi njegovi fanovi pitaju kome je uputio riječi sa svog novog Instagram storija. Riječi su veoma oštre, a kome su upućeno ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.

- Svi smo izgubili ponešto, ja vrijeme, vi mene - glasila je njegova poruka koje je mnoge bacila u rebus. On se po ovom pitanju više nije oglašavao, te za sada nije poznato kome je namijenio svoj stori.

Podsjećamo, izvođač svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Međutim, kada je u pitanju njegova karijera, on redovno na mrežama postavlja stvari vezane za svoju muziku.

Ono što je nedavno izazvalo veliku pažnju je Devitov album, koji je nedavno obavio i koji ima čak 24 numere i predstavlja projekat na koji bi se malo ko odvažio, a koji je već nakon jednog dana zabilježio rekorde na svim platformama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DEVITOFANOVI
05. maj 2024 16:40