/ FOTO INSTAGRAM: YAEMINA
25/06/2022 u 12:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Emina Jahović oduševila ljetnjim fotografijama

Sudeći po fotografijama odmor pjevačici odlično prija

Popularna pjevačica Emina Jahović posljednjih dana uživa na odmoru u Bodrumu sa sinovima.

Iako rijetko objavljuje fotografije sebe na kojima nije našminkana, ovoga puta pjevačica se odlučila i na taj korak, piše Avaz.

I bez šminke, lijepa Emina je zablistala i pokazala njegovano lice, te isklesano tijelo. Sudeći po fotografijama odmor pjevačici odlično prija.

Emina Jahović je, naime, prije nekoliko dana objavila da je iza nje težak period, te da joj je potreban odmor od svega.

– Najmanje tri godine bez pravog odmora… Ovog ljeta sam odlučila da odustanem od svega, uključujući i posao… Od toksičnih veza i nepotrebnih glavobolja, nepotrebnih ljudi, svake nepotrebne stvari. Imam sreću što sam već napisala nevjerovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, s tim teškim stanjem uma… Zima 2022. Pjesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u posljednje vrijeme… Nije bilo lako, ali mi je bilo dragocjeno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u riječi i još bolji zvuk. Sazrela sam, naučila mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za nevjerovatan projekt kome je potrebna pažnja i kreativnost, počela je svoje obraćanje Emina, uz fotografiju na kojoj u plavom bikiniju pozira na ležaljci i ispija koktel.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 10:03