Kevin Spejsi / - FOTO: EPA
17/01/2023 u 10:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kevin Spejsi u Italiji dobio nagradu za životno djelo

Italijanski nacionalni muzej filma u Torinu dodijelio je Kevinu Spejsiju nagradu za životno djelo

Na događaju, glumac se obratio prisutnima, što je bio njegov prvi govor u posljednjih pet godina, od kada se suočava sa optužbama za seksualno zlostavljanje.

-Počastvovan sam što sam dio kreativnog procesa sa toliko izuzetnih ljudi- rekao je Spejsi publici u Torinu, prenio je Varajeti i zahvalio upravi Muzeja na hrabrosti što se usudio da ga pozove i dodijeli mu priznanje.

On se takođe zahvalio direktoru muzeja Domeniku De Gaetanu: „Dodjelom ove nagrade, vi snažno branite umjetnička dostignuća i za to zaslužujete aplauz", reka o je Spejsi direktoru muzeja Domeniku de Gaetanu.

„Živim svoj život svaki dan, idem u restorane, upoznajem ljude, vozim, igram tenis, uvijek sam uspijevao da upoznam velikodušne, iskrene, saosjećajne ljude", rekao je Spejsi italijanskim novinarima, odbijajući da razgovara sa predstavnicima međunarodnih medija.

-Nisam se sakrio, nisam otišao da živim u pećini- dodao je.

Italija se pokazala kao ljubazni domaćin glumcu koji trenutno promoviše svoj prvi film, još od od 2017. godine, koji je snimljen u Torinu, detektivsku priču Franka Nera - Čovjek koji je nacrtao Boga.

Prošle nedjelje, novi podnosilac žalbe je podnio sedam optužbi za seksualne delikte protiv Spejsija koji su se navodno dogodili između 2001. i 2005. godine, što je Spejsi porekao.

Zvijezda filma Američka ljepota i ranije je demantovao pet optužbi u vezi sa još trojicom muškaraca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 05:30