Andre  / -JUTJUB GQ
21/11/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kultni reper Andre 3000 vratio se na scenu

Član grupe OutKast, čije je pravo ime Andre Loren Bendžamin, objavio je svoj debi solo album, „New Blue Sun" u trajanju od 87 minuta

Andre 3000 vratio se muzičku scenu sa albumom "New Blue Sun". To, međutim, nije ni blizu onoga što su očekivali fanovi jednog od najtalentovanijih repera ikada.

On je, naime, prestao da repuje i snimio je nešto sasvim drugačije.

Član grupe OutKast, čije je pravo ime Andre Loren Bendžamin, objavio je svoj debi solo album, "New Blue Sun" u trajanju od 87 minuta, a projekat se sastoji od minimalističke i eksperimentalne – muzike za flautu.

"New Blue Sun" dolazi 17 godina nakon OutKastovog šestog i poslednjeg studijskog rada, "Idlewild" iz 2006. Od tada, Bendžamin se distancirao od stvaranja muzike. Tokom novog intervjua za GQ, muzičar je objasnio kako je starenje faktor u njegovom odlasku od rep žanra.

– Ponekad mi se čini neautentičnim da repujem jer nemam o čemu da pričam na taj način. Imam 48 godina. I da ne kažem da su godine stvar koja diktira o čemu ćete repovati, ali na neki način to i jeste – rekao je Andre 3000, a prenosi NME.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. februar 2024 01:30