/ -JUTJUB/SKRINSOT
23/02/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bend Slayer se vraća na scenu

Najavili prve nastupe posle pet godina

Legende thrash metala Slayer najavili su prve nastupe posle pet godina. Iako je turneja iz 2019. godine trebalo da im bude oproštajna, ove godine vraćaju se na pozornicu.

Postavu benda čine Tom Araja, Keri King, Pol Bostaf i Geri Hold, a prva dva nastupa koja najavili su na Riot Festu i Louder Than Life festivalu u Americi. Oba festivala će se održati u septembru.

Poslednji album "Repentless" objavili su 2015. dok je Keri King nedavno najavio svoj solo album "From Hell I Rise". King je još 2019. najavljivao svoju solo karijeru, a tada članovima Slayera nije bilo u planu da se ponovo okupe.

Prilikom najave novih nastupa, Tom Araja je u saopštenju za javnost rekao:

– Ništa ne može da se uporedi s 90 minuta kada smo na pozornici svirajući uživo, dijeleći tu intenzivnu energiju s našim fanovima. I da budem iskren, to nam je nedostajalo.

Keri King je dodao:

– Da li mi je nedostajalo da sviram uživo? Apsolutno. Slayer puno znači našim fanovima, a oni nama puno znače. Biće pet godina otkako ih nismo vidjeli.

Za sada su nastupi na Riot Festu i festivalu Louder Than Life jedini najavljeni nastupi. Ali, sudeći prema izjavama Kinga i Araje, moglo bi ih biti još.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. jul 2024 21:45