Toni Cetinski / Studio MAC
26/01/2024 u 14:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bio otkazan koncert ili ne Toni Cetinski ima poruku za sve: #samoljubav

Još nismo dobili ništa službeno, ali u Ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide

Koncert Tonija Cetinskog u Sarajevu još uvijek nije ni potvrđen niti otkazan. Pjevač zvanično nije dobio nikakvu potvrdu o otkazivanju koncerta, ali se ipak oglasio.

- Eto da i mene neko zabrani ili ti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem sa otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U Ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide - kaže pjevač.

Kkao je otkrio onot što ga najviše okupira jeste priprema velikog koncerta u Zagrebu.

- Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.maja i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV - ističe Cetinski.

Ovim koncertom će zajedno sa svojom publikom obilježiti 35 godina rada.

- Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugo očekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šošem, tako da eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. Sa naglaskom na dio stihova: …. nije važno gdje se moliš/Po kojoj Svetoj knjizi.../ SAMO JE VAŽNO DAL SI ČOVJEK ILI NISI!!! - poručuje Cetinski.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:26