/ screenshot YouTube
26/03/2024 u 16:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dado Topić o odlasku Slađane Milošević: Cio život smo bili vezani muzikom

Šokirala me je vijest o Slađaninoj smrti iako smo znali da joj u posljednje vrijeme nije dobro, rekao je Dado Topić povodom smrti pop-rok ikone jugoslovenske scene.

Topić je sve ove godine ostao u kontaktu sa Slađanom Milošević s kojom zajedno izveo jednu od najromantičnijih balada – „Princezu“.

- Nas dvoje smo često bili u kontaktu i razmjenjivali misli i ideje. Uskoro je trebalo da nastupimo u Zagrebu, odakle smo dobili poziv - dodaje Topić za "Danas".

Kaže da ga za Slađanu vežu divne uspomene.

(VIDEO) Šest pjesama po koјima ćemo pamtiti Slađanu Milošević

- Za Slađanu me vežu prekrasna događanja, jedan život nas dvoje, jednog vrlo popularnog dueta koji je svojom pjesmom ušao u legendu evergrina sa ‘Princezom’. Bila je dobar drug, dragi prijatelj i uvijek je znala odmjereno da promisli i da savjetuje i da bude izvanredna u svim mogućim kontaktima. Ne znam koliko je imala još prijatelja i drugara ali me veseli da sam ja bio jedan koji je cio život bio s njom vezan muzikom, našim harmonijama, našim aranžmanima. Faliće mi taj osjećaj da je ona još uvijek tu, da mogu da je nazovem. I, vjerujem da koga god pitate za Slađu šta misli o njoj, vjerovatno bi rekao nešto slično. Puno sam je volio, bila je jedna divna, draga osoba - zaključuje Dado Topić.

Preminula Slađana Milošević

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:35