/ -JUTJUB/SKRINSOT
13/04/2024 u 11:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đana Smajo obradovala publiku novom pjesmom i spotom

"Alarmantno" osvaja publiku širom regiona

Pobjednica druge sezone IDJShow-a Đana Smajo obradovala je svoje mnogobrojne fanove širom regiona novom pjesmom koja nosi naziv "Alarmantno", na IDJVideos Youtube kanalu. Takmičarka druge sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, Đana Smajo, već svojim prvim javnim pojavljivanjem privukla je veliku pažnju publike u čitavom regionu.

Talentovana Splićanka već na audiciji za drugu sezonu IDJShow-a istakla se kako vokalnim sposobnostima, tako i šarmom i harizmom, da bi se ubrzo našla među 12 finalista, a potom i odnijela pobjedu i takmičenje završila kao nova zvijezda IDJShow-a. Đana je tokom takmičenja snimila svoju prvu numeru pod nazivom "Ljubav" koja je brzinom svjetlosti osvojila region, prikupila milione pregleda na Youtube-u i postala jedna od trenutno najvećih radijskih hitova, a sada je i njena nova pjesma, koju je publika s nestrpljenjem iščekivala, konačno ugledala svjetlost dana. Riječ je o numeri koja nosi naziv "Alarmantno" koja je dostupna na IDJVideos Youtube kanalu i svim streamnig platformama, a Đana ne krije uzbuđenje zbog novog projekta na kom je radila sa dobro poznatom ekipom – Markom Morenom, Vuksanom Bilanovićem i Aleksandrom Sablićem.

– Jako sam uzbuđena i srećna i jedva čekam da je svi čuju. Na pjesmi je radila moja vjerna ekipica, a to su Vuksan, Moreno i Sablić, a kao i uvijek sa njima mi je bilo zadovoljstvo da sarađujem. Ja njih gledam kao ogromne, ogromne stručnjake i muzičare. U početku sam možda bila i malo skeptična oko cijele pjesme zato što je to malo izlazak iz moje komfort zone – nisam bila sigurna da mogu da izvedem nešto tog tipa i čak sam se malo nećkala, ali oni su mi rekli da se prepustim i da im vjerujem, da će stvarno to ispasti ‘ludilo‘ i sada sam prezadovoljna! Jedva čekam da je svi čuju i predrago mi je što je pjesma moja! – ispričala je Đana za IDJTV. Đana se ovom prilikom osvrnula i na svoju prvu pjesmu "Ljubav", priznavši da je ovog puta publici donijela nešto drugačiji ritam, ali i tematiku.

– Mislim da je ova pjesma za razliku od "Ljubav" puno tenzičnija i mislim da je ova vrsta ljubavi puno drugačija od one koju sam pjevala u pjesmi "Ljubav". Ovdje se radi o toj djevojci koja poludi za tim dečkom i postane potpuno druge verzija sebe zbog njega, i eto, to mi se baš sviđa, i sviđa mi se što imamo taj mali pomak od prošle pjesme. Ja "Ljubav" obožavam i to mi je, da kažem, malo veći prvenac, ali "Alarmantno" nekako ima taj element iznenađenja, možda samo zato što dolazi od mene.

Đana je otkrila kakva očekivanja ima kada je u pitanju njen novi projekat.

– Generalno, ne volim da postavljam neka velika očekivanja, zato što želim da vidim kako će ljudi reagovati, želim da vidim da li će im se svidjeti pjesma. Ne volim previše sebe da hajpujem da se ne bih posle razočarala. Naravno da vjerujem u projekat, naravno da vjerujem u pjesmu, meni je fenomenalna, cijelom mom timu je fenomenalna i nekako smo se baš dali u to, zato je možda i malo trajalo da se to odradi do kraja. Snimljen je i spot, jako sam uzbuđena zbog toga, režirala ga je ista ekipa koja je radila i "Ljubav", to su Peca i Maki, a fotografiju radi Tonja, tako da jedva čekam da sve vidite, mislim da će biti baš zanimljivo i drugačije od "Ljubavi", što mi je i bio nekako cilj – istakla je Đana, a potom progovorila i o novim projektima koji je očekuju u budućnosti i planovima vezanim za karijeru:

– Kao i do sada, najveći cilj mi je da snimim što više pjesama i da radim što više. Stvarno imam dosta demoa i radila sam i autorski zajedno sa drugim producentima. Mislim da je jako dobro da imaš više izbora, da znaš tačno da odabereš koja ti je možda bolja, koja je za izbacivanje, koja će ići sa spotom. Sad imamo i tu priliku da izbacujemo pjesme u sklopu novog projekta "IDJFresh", tako da bih stvarno voljela da imam što više pjesama, nadam se i nekim saradnjama kao i da će to biti uskoro. Jedva čekam sve da podijelim sa svima, ali za sada neka to ostane moja mala tajna, do tada nek se sluša i vrti "Alarmatno"!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:12