Elizabet Tejlor / -IMDB
31/01/2024 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dokumentarnu seriju o Elizabet Tejlor navodno producira Kim Kardašijan

Serija će se baviti Elizbetinom vještinom glume, kojom je hipnotisala gledaoce

Kim Kardašijan trebalo bi da bude izvršna producentkinja i glumica u nadolazećoj dokumentarnoj seriji o Elizabet Tejlor, javlja "Variety".

Trodijelni dokumentarac s radnim naslovom "Elizabeth Taylor: Rebel Superstar" naručio je "BBC", a dolazi od Oskarom nagrađene produkcijske kuće "Passion Pictures". Oskara su dobili za dokumentarni film "Searching for Sugar Man".

Dokumentarna serija će se baviti Elizbetinom vještinom glume, kojom je hipnotisala gledaoce, ali i promijenila odnos između publike i zvijezda, prije nego što je postala poslovna žena i aktivistkinja vrijedna milijarde dolara.

Kim, koja je posljednja imala intervju s njom prije nego što je preminula 2011. godine, govoriće u seriji o svom odnosu s Elizabet. Već je izjavila da joj je Elizabetina životna priča dokazala da se možete nastaviti razvijati u životu.

-Elizabet Tejlor jer bila svoja, borac. Ona je dokaz da se možete nastaviti razvijati, mijenjati i imati različita poglavlja u svom životu - i utrla je put svima nama koji smo došli nakon nje s tim planom - rekla je Kim, prenosi "Index".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:03