/ CARLOS M. VAZQUEZ II; OCJCS-CARLOS M. VAZQUEZ II
16/03/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dženifer Lopez otkazala pet koncerata bez objašnjenja

Razočarani fanovi se pitaju o čemu je riječ

Poznata pjevačica i glumica Dženifer Lopez bez ikakve najave i objašnjenja otkazala je pet koncertnih termina zakazanih u okviru turneje "This is Me…Now".

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je 16. februara izbacila svoj novi album pod nazivom "This is Me…Now", koji je inspirisan ljubavlju sa Benom Aflekom. Ovaj album, koji prati i film, svojevsrtan je nastavak albuma "This is Me…Then". Nakon objavljivanja albuma pjevačica je najavila i turneju pod istim nazivom, međutim samo dvije nedjelje nakon što su karte puštene u prodaju, Dženifer je otkazala čak 5 koncertnih termina i to bez ikakvog objašnjenja.

Kako navode strani mediji, koncerti koji je trebalo da se održe u Nešvilu, Raliju, Atlanti, Tampi i Nju Orleansu od 22. do 30. avgusta su otkazani bez pomjeranja datuma. Pjevačica se nije oglašavala povodom ovih izmjena, ali je 13. marta na svom Instagramu objavila izmijenjen raspored koncerata. Fanovi su ostali šokirani, razočarani i zbunjeni ovim iznenadnim potezom pitajući se o čemu je riječ.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno pričala o svom novom albumu, koji je izašao nakon pauze od čak 10 godina. Naime, ona je tom prilikom izjavila da je ovo vjerovatno njen poslednji album.

– Istina je da zapravo ne znam da li ću ikada izdati album nakon ovog. Ovo bi mogao da bude poslednji – priznala je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:49