Marija Šerifović stiže u Podgoricu / -VISUAL
27/02/2024 u 12:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ulaznice za podgorički koncert regionalne zvijezde Marije Šerifović u prodaji

Ljubav dolazi u Podgoricu 6. aprila

Prodaja karata za koncert pop zvijezde Marije Šerifović, koji će se održati 6. aprila u Bemax Areni u Podgorici u okviru turneje DOLAZI LJUBAV, počela je juče. Zainteresovani mogu kupiti karte za tribinu i parter preko servisa gigstix.me i na Tobacco S Press prodajnim mjestima u svim većim gradovima Crne Gore, dok se prodaja VIP ulaznica obavlja u kafeu Sport Pub u centru Podgorice.

Regionalna turneja DOLAZI LJUBAV, koja nosi naziv Marijinog poslednjeg albuma i pjesme koju je posvetila sinu Mariu, počinje 8. marta koncertom u Zagrebu u Areni Zagreb, nastavlja sa koncertom u Podgorici u Bemax Areni 6. aprila, u Slavonskom brodu u Dvorani Vijuš 10. aprila, dok je u Skoplju 2. novembra u Areni Boris Trajkovski. O datumima koncerata ostalih većih gradova publika će biti naknadno obaviještena.

Šerifović je omiljena pjevačica među crnogorskom publikom, koja je imala priliku da se upozna sa njenim nesvakidašnjim talentom i emocijom zahvaljujući nastupima i pobjedom na festivalu Pjesma Mediterana u Budvi prije dvije decenije, a onda na brojnim koncertima širom zemlje gdje se nesebično davala kroz pjesmu, tako da ne čudi veliko interesovanje za njen koncert u glavnom gradu.

Nekadašnja evrovizijska pobjednica ne krije zadovoljstvo što će konačno održati u Podgorici veliki solistički koncert:

- Jedva čekam druženje! Imali smo fantastičan koncert za Novu godinu u Budvi, ali ono što vam spremamo 6. aprila će biti potpuno neponovljivo! Ljubav dolazi u Podgoricu - poručila je Marija, koja je na svom instagram profilu najavila da se Podgorici posebno raduje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 03:19