/ -PRESS PROMO
10/02/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Manntra predstavila i drugi singl sa albuma „Live in Leipzig"

Album koji nosi Manntrinu sirovu snagu i naelektrisanu energiju snimljen je u Täubchenthalu u Leipzigu.

"Ori Ori" je drugi singl kojim je hrvatski goth metal bend Manntra najavio album "Live in Leipzig" koje biti objaviti 15. marta.

Album koji nosi Manntrinu sirovu snagu i naelektrisanu energiju snimljen je u Täubchenthalu u Leipzigu. Ovo izdanje sažima pet godina neumoljive strasti i muziciranja benda, a pulsirajući ritmovi donose nezaboravan nastup koji govori o snazi i neporecivo glasnom i energičnom duhu benda. Inače, "Ori Ori" omiljena je himna fanova koja još više sija u ovom izvođenju uživo. Energija koja se može osjetiti na Manntrinim koncertima, fanatična reakcija publike kao i energičan, dinamičan i glasan nastup benda podižu ovaj live singl na jedan viši nivo,piše headliner.rs

– "Ori Ori" je drugi singl sa našeg prvog live albuma nazvanog "Live In Leipzig". Na neki način, taj live album predstavlja uvertiru u turneju koja počinje u martu, a kulminiraće 14. aprila koncertom u Domu omladine Beograda– najavili su iz benda i dodali:

– Mi smo sretni kada vidimo kako publika reaguje na koncertima. Uvijek su glasniji barem za 1 decibel od publike benda koji nastupa prije ili nakon nas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. april 2024 19:56