Margo Robi / -SHUTTERSTOCK
12/04/2024 u 16:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Margo Robi snima film o jednoj od najpopularnijih društvenih igara

Monopol nastao 1935. a tek sad se ekranizuje

Margo Robi i njeni partneri u produkciji LuckiChap Tom Akerli i Džosi Meknamara rade na igranom filmu zasnovanom na društvenoj igri Monopol, potvrdio je Variety.

Hasbro Entertainment, vlasnici Monopola, produciraće film zajedno sa LuckiChap-om.

Monopol je društvena igra čiji je cilj da se sakupi što više novca kupovinom raznih nekretnina. Studio Lionsgate, koji poseduje filmska prava za igru, izjavio je da je Monopol najpopularnija društvena igra na svetu. Igra je dostupna u više od stotinu zemalja, a od nastanka 1935. godine prodata je u pola milijarde primeraka, prenosi Index.

Adam Fogelson iz Lionsgatea potvrdio je vijest o predstojećem filmu i saradnji sa LuckiChapom na CinemaCon-u, koji se trenutno odvija u Las Vegasu.

- Oni su izuzetni producenti koji pažljivo biraju svoje projekte, a u Monopol dolaze sa jasnom vizijom. Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo raditi sa celim timom u LuckiChap-u na onome što verujemo da će biti njihov sledeći blokbaster film - rekao je Fogelson.

Produkcijska kuća LuckiChap radila je na filmovima "I, Tonya", "Promising Young Woman" i "Barbie". Nakon uspjeha prošlogodišnjeg hita Barbie, koji je zaradio više od milijardu dolara, postali su jedna od najtraženijih produkcijskih kuća u Holivudu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:27