/ -NETFLIX PROMO
05/01/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova krimi serija „Fool Me Once" oduševila publiku

Dugo iščekivani triler adaptacija je popularnog romana "Fool Me Once", koji je napisao i objavio Harlan Koben 2016. godine

Još nismo završili ni sa gledanjem svih prazničnih Netflixovih programa, a na ovaj servis stižu već i novi sadržaji.

Tako na primjer, iako je Nova godina tek počela, na Netflix je već stigla napeta serija o kojoj ljudi ne prestaju da pričaju, piše Index.hr.

"Fool Me Once" s Mišel Kigan u glavnoj ulozi dostupna je za gledanje od 1. januara, a društvene mreže preplavile su odlične reakcije publike.

Dugo iščekivani triler adaptacija je popularnog romana "Fool Me Once", koji je napisao i objavio Harlan Koben 2016. godine.

Radnja prati Maju Stern (Mišel Kigan) koja pokušava da se pomiri s brutalnim ubistvom svog supruga Džoa (Ričard Armitaž). Ali kad Maja instalira kameru kojom će nadzirati dadilju koja čuva njenu ćerku, ugleda muškarca kojeg prepoznaje u svojoj kući. Tačnije, svog supruga, za kojeg je mislila da je mrtav.

"Narednik Sami Kirs (Adila Aktar) vodi istragu ubistva i smrti Džoa, dok se bori s sopstvenim tajnama. Cijelu priču dodatno komplikuje još jedno ubistvo u porodici koje se dogodilo nekoliko mjeseci ranije. Jesu li ta dva slučaja povezana?", stoji u sinopsisu serije.

Netfliksova serija "Fool Me Once" sastoji se od osam 60-minutnih epizoda a gledaoci su svoje utiske podelili na X-u.

"Nisam očekivao ovako dobru seriju od Netflixa", "Neizvjesnost, preokret i sjajan završetak. Godina nije mogla bolje da počne", "Serija me prikovala za TV. Odgledao sam je u jednom danu", neki su od komentara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 19:38