Spomenik Oliveru Dragojeviću u Veloj Luci / -FOTO: ROMEO IBRIšEVIć/BOKA NEWS
28/03/2024 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ovogodišnji koncert u čast Oliveru Dragojeviću uz velika imena muzičke scene

"Trag u beskraju" šesti put u Veloj Luci

Objavljeni su detalji ovogodišnje manifestacije "Trag u beskraju", koja se svake godine u Veloj Luci održava u čast velikom umjetniku Oliveru Dragojeviću. Ovogodišnja manifestacija u produkciji Ante Gele okuplja velika imena hrvatske muzičke scene.

S ciljem očuvanja bogatog stvaralaštva jednog od najcjenjenijih hrvatskih pjevača, muzičko-umjetnički projekt Trag u beskraju šestu godinu zaredom tradicionalno počinje 26. juna koncertom na trajektu prema Oliverovoj voljenoj Korčuli.

Vrhunac manifestacije u čast velikana hrvatske muzičke scene održaće se u ponedjeljak, 29. juna 2024. godine, velikim koncertom na pontonu na rivi u Veloj Luci. Muzički producent koncerta je Ante Gelo, a na glavnom koncertu pjevaće Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Giuliano, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Dalmatino i Martin Kosovec.

Iz godine u godinu "Trag u beskraju" okuplja brojne muzičare i hiljade ljudi.

- Tu se dogode nezaboravni koncerti, dođe puno ljudi, a sve zbog muzike i prijateljstva. Od samog početka Traga u beskraju jedina želja nam je da se jednom godišnje okupimo i prisjetimo nevjerovatnog muzičara i prijatelja, da čuvamo to sjećanje iz godine u godinu, kroz muziku i druženje svih nas koji smo imali privilegiju proći s njim prekrasan život muziciranja, snimanja, sviranja i putovanja. A Oliver bude opet nekako tu. Kroz ton, instrument, pjesmu i naša druženja u Veloj Luci. I tu našu emociju pokušavamo prenijeti na sve - rekao je Ante Gelo, poznati muzičar i producent koncerta.

Cijela manifestacija će se nastaviti u utorak i srijedu, 30. i 31. juna, uz brojne pjevače.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:14