/ -IMDB
26/04/2024 u 17:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Počele pripreme za četvrti dio Spajdermena

Glumac Tom Holand već je počeo da se priprema za četvrti film o Spajdermenu.

Ovaj superheroj je jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih svih vremena. Stvoren maštom Stena Lija i veštom olovkom Stiva Ditka, prvi put se pojavio u avgustu 1962. godine u stripu Amazing Fantasy #15.

Osmišljen je kao tinejdžer siroče s pravim imenom Piter Parker, kojeg odgajaju stric Ben i strina Meja koji, nakon što ga ujede pauk koji je bio izložen radioaktivnom zračenju, dobija nadljudske moći.

Spajdermen, za razliku od drugih junaka tinejdžera, nikada nije imao mentora, niti je bio zamišljen kao sporedni lik, i morao je sam, na najteži način, da shvati da "velika moć nosi sa sobom i veliku odgovornost".

"Na priči, kakva god da je, rade najbolji u poslu. Film "Spajdermen: Put bez povratka" bio je toliko poseban na mnogo načina da moramo biti sigurni da radimo pravu stvar. Prvi put sam tako rano uključen u kreativni proces.

Samo posmatram i učim. Za mene je to vrlo zanimljiva faza. Svi žele da se to dogodi. Ali, takođe želimo da budemo sigurni da ne pretjerujemo sa istim stvarima", izjavio je Tom Holand koji nosi odijelo Spajdermena.

Podsetimo, poslednji treći film o najpopularnijem superheroju zaradio je na blagajnama širom svijeta 1,9 milijardi dolara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. jun 2024 22:39