/ -JUTJUB
13/04/2024 u 13:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Poznat datum premijere četvrtog dijela filma o Bridžit Džons

Film će biti sniman ovog ljeta u Londonu

Četvrti nastavak filma o Bridžit Džons sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi premijerno će biti prikazan 14. februara 2025. godine, potvrdio je filmski studio Univerzal.

Film će biti sniman ovog ljeta u Londonu, a scenario je napravljen na osnovu knjige "Bridžit Džons: Luda za dečkom" Helen Filding, prenosi Gardijan.

Do sada su filmovi o Bridžit Džons zaradili 760 miliona dolara, a prvi film snimljen 2001. godine donio je Zelveger nominaciju za Oskara.

U četvrtom nastavku će pored Zelveger ponovo glumiti Hju Grant kao Danijel Kliver i Ema Tompson, dok se u njemu neće pojaviti Kolin Firt, koji je glumio Marka Darsija.

Radnja filma dešava se nakon što je Darsi u Sudanu poginuo i prikazuje život Džons kao udovice sa dvoje male djece. U filmu će novog dečka glavne junakinje tumačiti Leo Vudal.

Četvrti nastavak je prvi film o Bridžit Džons koji će režirati muškarac, Majkl Moris, budući da je prvi i treći film režirala Šeron Megvajer, a drugi Biban Kidron. To je istovremeno i prva uloga Zelveger posle pet godina pauze, odnosno od filma "Džudi" za koji je osvojila Oskara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:58