/ -INSTAGRAM
20/01/2024 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Selena Gomez najavila veliki povratak

Novim vijestima oduševila fanove

Jedna od najpopularnijih glumica današnjice Selena Gomez potvrdila je vijesti koje su oduševile sve njene fanove.

Gomezova je svoju glumačku karijeru započela još kao djevojčica u popularnoj seriji "Barni i prijatelji", a potom se i zvanično pridružila Dizni porodici, te je praktično odrasla pred kamera.

Pravu slavu i popularnost stekla je tumačeći lik Aleks Ruso u igranoj seriji "Čarobnjaci iz Vejverlija", koja je imala 4 sezone i snimala se od 2007. do 2012. godine.

Radnja ove nekada veoma popularne serije prati porodicu čarobnjaka koji žive među običnim ljudima i drže restoran. Istovremeno dva brata i sestra iz pomenute porodice pohađaju magijske časove i bore se za titulu porodičnog čarobnjaka koji će jedini moći da zadrži svoje moći. Selena Gomez je igrala sestru, dok su njena braća na malom ekranu bili Dejvid Henri i Džejk T. Ostin.

Ova serija je za kratko vrijeme stekla veliku popularnost i bila obožavana od strane tinejdžera širom svijeta, a sada je najavljen njen nastavak!

Prema navodima, Selena kao i Dejvid Henri će biti producenti ove serije, a Dejvid će pored toga nastaviti da tumači lik Džastina Rusoa u nastavku serije. Za sada je poznato samo da će se Gomezova pojaviti u prvoj epizodi kao gost u ulozi Aleks Ruso.

I sama Selena je potvrdila vijesti na svom Instagramu podijelivši sliku sa Henrijem i dodala "Vratili smo se. Toliko sam uzbuđena", istakla je glumica. Ona je potom okačila scenario za pilot epizodu i napisala "Ponovo kod kuće", što je mnoge dirnulo, a prije nekoliko mjeseci Selena je gostujući u podkastu kod Dženifer Stoun i Dejvida Deluiza, koji su joj tumačili najbolju drugaricu i tatu u prvobitnom izdanju serije, otkrila kako je gledala na cijelu ekipu i iskustvo koje je stekla. "Vi ljudi ste me voljeli zbog mene i to je sve što sam mogla da tražim. Nedostaje mi povjerenje i povezanost koju smo imali. Osjećam da sam tada bila najsrećnija u životu, ali ne želim da to bude tužna pomisao, jer sam i sada zaista zahvalna i srećna, ali tada sam bila najsrećnija", priznala je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 21:32