/ -EPA
27/12/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Serija Dosije X dobija novu sezonu

Nastavak nakon 30 godina

Jedna od najpopularnijih serija iz 90-ih godina, Dosije X, navodno dobija novu verziju i to 30 godina nakon emitovanja prve epizode, piše Blumberg. Nakon neslavnog nastavka iz 2016, koji nije ispunio očekivanja fanova, izgleda da popularna naučnofantastična serija dobija novi nastavak. Naime, šuška se da Dizni planira da izbaci novu verziju serije koju će režirati reditelj Crnog Pantera Rajan Kugler.

Agenti Dejna Skali (Džilijan Anderson) i Foks Molder (Dejvid Duhovni) ponovo bi mogli da ožive na malim ekranima, a glumica je u nedavnom intervjuu sugerisala kako bi mnogo toga moralo da se promijeni kako bi razmislila o povratku.

-Zvuči kao vrlo stara ideja. Radila sam to, i to toliko godina, a završilo se pomalo nesrećno. Da bismo uopšte započeli taj razgovor o još jednoj sezoni, trebalo bi da postoji potpuno nova grupa pisaca i trebalo bi da se preda štafeta kako bi to bilo nešto novo i progresivno - izjavila je. Podsjetimo, prva epizoda Dosjea X emitovana je 1993. godine, a ubrzo je postala veliki televizijski hit koji je obilježio 90-te. Pokušaj oživljavanja serije iz 2016. godine naišao je na kritike fanova, a 11. sezona doživjela je krah sa najmanjim brojem gledalaca ove serije do tada.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:44