Vj k / -JUTJUB/SKRINSOT
19/04/2024 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stefany u pjesmi „Ona" donosi priču o prevarenim ženama

Novi singl "Ona", jedne od najtalentovanijih mladih pjevačica Stefany, snažna je pjesma o prevarenim ženama. Pjesmu autora Nenada Ninčevića i u aranžmanu Mihovila Šoštarića Lockrooma, Stefany će premijerno izvesti na 71. Zagrebačkom festivalu.

Mlada pjevačica za pjesmu kaže da predstavlja jednu moćniju, samouvjerenu i drugačiju Stefany kojoj se otkad je počela vjerovati u sebe i svoje vrijednosti događaju najbolje stvari.

"Volim kad muzika ima smisao i poruku, pa je tako i s ovom pjesmom. Tema je to o kojoj razgovaramo samo s najboljim prijateljima i zbog koje mnoge od nas izgube samopouzdanje i vjeru u sebe, a ne bi trebale", rekla je Stefany.

Pjesma je posvećena prevarenoj ženi te slavi njenu snagu i nosi dublju poruku o samopouzdanju. Poruku upotpunjuje energičan spot snimljen na zagrebačkim ulicama u režiji Darija Lepoglavca.

Stefany je zasijala na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Sretnih dana dat‘ će Bog" te donijela osvježavajuću dozu optimizma i vjere u bolju budućnost. Kroz pjesmu je ispričala i priču o nadi, vjeri u dobro, prijateljstvu i ljubavi koja uvijek pobjeđuje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:23