/ -JUTJUB
24/05/2024 u 13:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Trejler filma „It Ends With Us" jedan je od najgledanijih u posljednjih godinu dana

Prvi zvanični trailer za film "It Ends With Us" u kojem glavnu ulogu ima Blake Lively jedan je od najgledanijih trailera u posljednjih godinu dana.

Film je snimljen prema istoimenom bestseler romanu autorice Colleen Hoover, a zahvaljujući traileru prikupio je brojne pozitivne reakcije. Studio Sony je 16. maja objavio prvi trailer filma, a prema WaveMetrixu, on je do danas na različitim platformama prikupio više od 222 miliona pregleda.

U samo 24 sata od objavljivanja imao je više od 128 miliona pregleda dok je "Barbie" jedan od najiščekivanijih filmova iz prošle godine imao samo 101,6 miliona u istom razdoblju.

Radnja filma prikazuje Lily Bloom (Blake Lively), koja se seli u Boston kako bi započela novi život nakon traumatičnog djetinjstva. Ona uskoro pokreće vlastiti biznis gdje upoznaje šarmantnog hirurga Rylea Kincaida (Justin Baldoni). Njihov odnos uskoro počinje ličiti na odnos njenih roditelja. Kad Lilyna prva ljubav Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) pojavi se iznenada u njenom životu, njen odnos s Ryleom se počinje narušavati, a Lily shvaća da se mora naučiti oslanjati na vlastitu snagu kako bi se pobrinula za svoju budućnost.

Osim što glumi jednu od glavnih uloga, Justin Baldoni je i reditelj filma. U sporednim ulogama glume još i Jenny Slate, Hasan Minhaj i Amy Morton.

Film "It Ends With Us" u kina stiže 9. augusta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 03:50