Festival rekreativnog plesa ”Hola Montenegro” / - UPUS CG
22/05/2024 u 11:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Budvi Drugi plesni festival rekreativnog plesa “Hola Montenegro”

Udruženje plesnih umjetnika i stvaralaca Crne Gore organizuje od 24. do 26. maja 2024. godine u Budvi Drugi plesni festival rekreativnog plesa “Hola Montenegro”.

Festival je, kako navode organizatori, posvećen ljubiteljima plesa koji ples prihvataju kao hobi i rekreativnu aktivnost. U svom sadrzaju obuhvata radionice društvenog plesa, tanga bachate, salse, zumbe, kao i zouk maraton s plesačima i instruktorima iz regiona, zapadne i istočne Evrope i Amerike.

image

Festival rekreativnog plesa "Hola Montenegro"

- UPUS CG

- Kao i prošle godine, velika pažnja tokom Festivala pripada zumba masterclass radionici u kojoj će se pojaviti najbolji instruktori zumbe iz regiona, kao i svjetska senzacija zumbe Dan Puche (Španija). Učestvovaće i vodeći svjetski zumba eksperti koji će voditi veliki plesni perfomans i večernji program 25. maja na Rondo Slovenska plaža - saopštili su iz “Hola Montenegra”.

image

Festival rekreativnog plesa "Hola Montenegro"

- UPUS CG

Po prvi put ove godine u okviru Festivala predstaviće se Zouk marathon, jedinstveni plesni događaj koji je jako popularan u Evropi a u kome je plesačima na raspolaganju Zouk muzika tokom cijelog dana dok plesači dolaze i odlaze shodno svojim interesovanjima.

U petak, 24. maja, biće priređen obilazak bokokotorskog zaliva brodom na kojem će se na dva nivoa odvijati dvije različite plesne večeri.

Tokom subote i nedjelje učesnici će moći uživati u dnevnim zabavama na Rondo Slovenska plaža, seminarima, radionicama i okruglim stolovima uz najbolje predavače plesa iz regiona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 01:21