/ -JUTJUB/SKRINSOT
10/02/2024 u 14:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Kanje Vest objavio prvi spot sa novog albuma

U spotu možemo vidjeti Nort kako joj se sređuje kosa dok Kanje gleda preko njenog ramena

Nasljednica Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, Nort, pojavljuje se u novom muzičkom spotu za pjesmu "Talking/Once Again" od njenog oca Kanje Vesta, a pjesma će se uskoro naći na njegovom albumu. Kanje je objavio kompletan video na svojim društvenim mrežama u srijedu ujutru. U spotu možemo vidjeti Nort kako joj se sređuje kosa dok Kanje gleda preko njenog ramena.

Takođe se pojavljuje i Ty-eva ćerka, Džejlin Kristal, dok njen otac pjeva "How much to stop my daughter from growing? I just can‘t take it now."Gostujući stih od Nort na albumu svog oca — "It‘s your bestie, Miss-Miss Westie" — otkriven je tokom prvog slušanja albuma u Majamiju i kasnije postao viralni zvuk na TikToku.

Kanje je pre zvaničnog objavljivanja spota delio video snimak svoje ćerke Nort kako osmišljava koncept spota, ali se te scene ipak nisu pojavile. Datum izdavanja albuma "Vultures" je promijenjen više puta, ali poslednja infromacija je da će stići u tri dijela, pri čemu je prvi dio planiran za 9. februar.

Drugi dio se očekuje 8. marta, dok bi treći dio trebao da bude objavljen 5. aprila. Naravno, ovi datumi su podložni promjenama, imajući u vidu Kanjeovu istoriju odlaganja svojih projekata.

"Vultures" bi trebao da bude prvi pravi album ovog poznatog repera od njegovog albuma "Donda" iz 2021. godine, koji je dobio nominaciju za album godine na 64. dodjeli Gremija. Takođe je objavio drugi dio projekta nazvan "Donda 2", ali on navodno nikad nije završen, a verzija njegovog nezavršenog albuma bila je dostupna isključivo na njegovom stem muzičkom plejeru koji su pazarili samo njegovi najverniji fanovi.

Zanimljiva činjenica je to da njegov trominutni spot nije objavljen samo na Jutjub platformi već i na Instagramu i Iksu, a do sada broji čak 40 miliona pregleda.

Takođe je objavio drugi dio projekta nazvan "Donda 2", ali on navodno nikad nije završen, a verzija njegovog nezavršenog albuma bila je dostupna isključivo na njegovom stem muzičkom plejeru koji su pazarili samo njegovi najverniji fanovi.

Zanimljiva činjenica je to da njegov trominutni spot nije objavljen samo na Jutjub platformi već i na Instagramu i Iksu, a do sada broji čak 40 miliona pregleda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:24