Marko Luis ”među svojim” / -MEDIA BIRO
10/01/2024 u 10:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)PODGORIČKI PAZAR: Marko Louis priredio sjajan koncert za mnogobrojnu publiku naTrgu nezavisnosti

Cilj mi je da se svi lijepo provedemo, da svi plačemo i da se svi smijemo, kaže umjetnik

Energija Marka Luisa dovoljna je da ugrije Trg nezavisnosti što je sinoć umjetnik i pokazao, a njegovi dobro znani hitovi razlog su zbog kojeg je Trg bio ispunjen do poslednjeg mjesta uprkos veoma niskoj temperaturi i jakom sjeveru. A umjetnik je potvrdio epitet miljenika podgoričke publike i nije se štedio. Čak sam silazak među "svoje", kako ih je i navikao, pa zajedničku koreografiju uz set instrumentala na duvačkim i udaračkim instrumentima pretvorio je u malo razgibavanje i prkos hladnoći. Uživali su sinoć uz Luisa i bend koji ga prati i ono koji su već njegovi fanovi, ali se "upisao" i kod onih koji nisu imali priluku dosad da uživaju na nekom od njegovih nastupa.

Marko Luis tako nastavlja tradiciju putešestvija. Tek je završio prethodnu godinu sa rekordnim brojem nastupa, a već je u Novoj nastavio isti trend.

 

Marko Louis se rado iznova vraća u Podgoricu. Ističe da posebna konekcija sa crnogorskom publikom traje još od njegovih nastupa sa bendom MaraQYa, pa sve do danas kada ima uspješno izgrađenu solo karijeru.

 

- Jedan od prvihkoncerata u Crnoj Gori bio mi je u KIC-u Budo Tomović, što je stvarno nezaboravan koncert. Od tada je moja publika ovdje rasla i širila se i znam da svaki put kad dođem ovdje da me čeka dobra raja - kazao je Louis.

Muzičar je i sinoć opravdao povjerenje publike svojom sjajnom pozitivom i emotivnošću, kao i raznovrsnim repertoarom kojim su se smjenjivale hit pjesme kao što su "Ćutaću", "Bonita", "Ruse kose", "Ružice", "Rockabye", ali i "Ne raduјemo se", "Pandora", "Pašana", "Vranjanka"...

image

Marko Luis na Trgu nezavisnosti

-MEDIA BIRO

- Ja volim da zabavljam ljude. Super je što ih zabavlja ono što je i meni zabavno, a to je ta kombinacija različitih žanrova i ti kontrasti. Cilj mi je da se svi lijepo provedemo, da svi plačemo i da se svi smijemo - kazao je talentovani umjetnik, prenosi Media Biro.

Louis je ovom prilikom u Crnoj Gori ekskluzivno izveo i nove pjesme, numeru "Ne radujemo se" koju je snimio u saradnji sa legendarnim Dinom Merlinom i kolaboraciju sa reperom Marčelom, "Vatra u mraku".

- Svaka saradnja nosi neko novo saznanje. Čast mi je što sam sarađivao sa takvim muzičarima kakvi su Dino Merlin i Marčelo, oni su iskusni, imaju nevjerovatnu diskografiju iza sebe. Osim toga što sam mogao puno da naučim od njih, stvorilo se jedno divno prijateljstvo - kaže pjevač i instrumentalista.

image

Marko Luis nastupio na Podgoričkom Pazaru

-MEDIA BIRO

Nakon senzacionalnog nastupa u Podgorici, Louis planira da na proljeće objavinovi album "Beskraj Unplugged", da krene na Unplugged turneju, a otkriva da već razmišlja o radu i na novom materijalu.

Nakon niza sjajnih nastupa kojima je završena 2023, dočekana Nova godina i proslavljen Božić, Podgorički Pazar nastavlja da oduševljava građane i posjetioce koncertima domaćih i regionalnih izvođača sve do 15. januara.

Sjajan provod na Pazaru nastavlja se već večeras kada će nastupiti Wider Horizons, tribute Pink Floyd-u.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:31