Višnja Petrović objavila Rezistentnu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
26/03/2024 u 20:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Višnja Petrović objavila album prvijenac: Stigla je Rezistentna

Prvi dio albuma donosi četiri pjesme: Ederlezi, Rezistentna, Bolesno, Nenormalna

Pjevačica Višnja Petrović objavila je četiri nove pjesme koje predstavljaju prvi dio njenog albuma prvijenca koji nosi ime Rezistentna. Na prvom dijelu albuma našle su se numere: Ederlezi, Rezistentna, Bolesno, Nenormalna, dok nas drugi dio očekuje u narednom periodu.

- Divni moji ljudi, pjesma “Ederlezi” je pisana, pjevana i iznešena sa puno emocija. Ako je budete voljeli upola kao ja, mojoj sreći neće biti kraja! Slušajte, dijelite i komentarišite, jer kada pjesma izadje, samo se vaš sud računa! Grli vas vaša, a malo i svoja Višnja - napisala je Višnja.

Podsjećamo, pjevačica je nedavno u medijima govorila o naslovnoj numeri svog albuma i tom prilikom objasnila kako je došlo do nesporazuma u vezi sa njom i istoimenom pjesmom Ane Nikolić, koja je najavljena i na njenom novom albumu.

- Ispao je nesporazum, tako je bar rečeno. Dečko koji je pravio dizajn je napravio cijelu pometnju. Slučajno je pogodio da je to Rezistentna, a sjutradan je demantovao da to nisu nazivi Aninih pjesama. Mislim da se Ana nije oglašavala, ali ja time što pjevam pola svirke njene pjesme pokazujem koliko je poštujem i volim. Iskrena d abudem, ništa ne bih imala protiv da mi se desi kao sa pjesmom Provereno, ne bih se ni naljutila, to bi za mene bila velika reklama i plus - rekla je Višnja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:49