Aco Pejović obećava najveći ljubavni koncert godine / -USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
07/02/2024 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zagreb će goreti od ljubavi: Aco Pejović najavljuje spektakl u Areni Zagreb za Dan zaljubljenih

Već obećava "najveći ljubavni koncert godine"

Točno godinu dana nakon trijumfa u Areni Zagreb pred 20.000 ljudi, Aco Pejović se vraća na isto mjesto povodom Dana zaljubljenih, u srijedu, 14. februara 2024. godine.

Nagrađivana regionalna zvijezda i jedno od najtraženijih muzičkih imena na tržištu tako će ponovo pokloniti najljepši poklon brojnim obožavaocima na sam Dan zaljubljenih.

Prošlogodišnji koncert trajao je tri i po sata, a omiljeni muzičar ispraćen je gromoglasnim aplauzom i ovacijama nakon čak 47 izvedenih pjesama. Zbog ljudi koji su te večeri pjevali uglas s njim, ali i onih koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice, Aco Pejović vraća se u zagrebačku Arenu kako bi održao "najveći ljubavni koncert godine".

Popularni pjevač koji već godinama nastupa u dvoranama širom regiona, status omiljenog među Hrvatima potvrdio nakon što je publiku zaludio glasom i pjesmama koje je otpjevao u filmskom megahitu "Toma", priči o životu legendarnog kolege Tome Zdravkovića s kojim ga mnogi poistovjećuju. Bezvremenski hitovi kao što su "Ponoć je", "Ljiljana" i "Svirajte noćas samo za nju" i ovoga puta će odjekivati zagrebačkom Arenom ispunjenom do posljednjeg mjesta.

Zvijezda nikada nije skrivala ljubav prema hrvatskoj publici, a za Zagreb uvijek ističe kako mu se posebno raduje.

- Gdje god krenem, uvijek mi neko stisne ruku, pokloni osmijeh, potapše po ramenu ili pojača moju pjesmu iz automobila kao znak dobrodošlice. Važno mi je da svako iz Arene ode kući srećan i umoran od pjevanja, plesa i prelijepih emocija - poručuje pjevač, za kojeg nije tajna da je omiljen među hrvatskim zvijezdama i fudbalskim šampionima poput Luke Modrića i Darija Srne.

Uprkos velikoj popularnosti, 51-godišnjak ostao je skroman kao u svojim počecima prije više od tri decenije, a cijeli život je vjeran jednoj ženi, svojoj supruzi Biljani, s kojom ima tri kćerke. Zaprosio je nakon sedam dana poznanstva, a i danas o njoj priča samo u superlativu.

Aco Pejović, bez sumnje, živi svoj muzički i ljubavni san, a povratak u Zagreb povodom Dana zaljubljenih postaje tradicija koju ne propuštaju različite generacije željne dobrog provoda i nezaboravnog doživljaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 20:12