Dara Bubamara / - INSTAGRAM
11/12/2022 u 00:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pijani Crnogorac se popeo na binu, htio da prosi Daru Bubamaru

Dok je pjevala, Crnogorac srednjih godina se popeo na binu, klekao je ispred Dare i glumio da je prosi dok je u ruci držao svoju burmu i crvenu ružu

Pjevačica Dara Bubamara pjevala je na Kopaoniku, a pred kraj nastupa je na binu izašao pijani gost u namjeri da je zaprosi! Zbog ovog incidenta reagovalo je obezbjeđenje, a onda je onda je cijela ekipa s kojom je bio morala da napusti klub.

- U klubu je bilo krcato, pravila je odličnu žurku sve do pred kraj, kad je došlo do incidenta. Dok je pjevala, Crnogorac srednjih godina se popeo na binu, klekao je ispred Dare i glumio da je prosi dok je u ruci držao svoju burmu i crvenu ružu - priča na početku upućen izvor i objašnjava da se Dara Bubamara šalila u svom stilu, ali je muzika stala kad je pritrčalo obezbeđenje:

- Taj čovjek se teturao, vidjelo se da je mnogo popio, a kako je scena mala, Dara nije imala gdje da se skloni. Obezbjeđenje ga je zgrabilo i počeli da ga iznose, bend je prestao da svira, pa je nastala gužva jer su prijatelji tog muškarca krenuli da se svađaju s obezbjeđenjem da ga pusti. Sve vrijeme su vikali, pa su morali i njih da udalje iz kluba - otkriva izvor.

Kako smo saznali, Bubamara je nastavila uredno s nastupom, ali prije nego što je počela da pjeva, kratko se obratila gostima.

- Samo da kažem da ovo nije prvi put da me prose na tezgi! Nadam se da su momci napolju dobro i da će brzo da se otrijezne - našalila se Novosađanka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 06:21