Rodžer Voters / - SCREENSHOT YOUTUBE
04/03/2023 u 21:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rodžer Voters podijelio solo verziju "The Dark Side of the Moon"

Ovo nije zamjena za original koji je, očigledno, nezamjenljiv. Ali to je način da se sedamdesetdevetogodišnjak osvrne unazad kroz proteklih pedeset godina, napisao je Voters

Rodžer Voters podijelio je prvi minut nove verzije Pink Floydovog "The Dark Side of the Moon", pošto je original ove nedjelje napunio 50 godina.

Objavio je video na kome se vidi kako sluša novi sniamk pjesme "Us and Them", uz objašnjenje projekta. Napisao je kako je ovo snimio kao posvetu originalnom albumu, ali i kako bi podsjetio na političku i emocionalnu poruku cijelog albuma.

-Ovo nije zamjena za original koji je, očigledno, nezamjenjiv. Ali to je način da se sedamdesetdevetogodišnjak osvrne unazad kroz proteklih pedeset godina, pogleda u oči dvadesetdevetogodišnjaka i kaže, da citiram svoju pjesmu o mom Ocu, 'dali smo sve od sebe, održali smo njegovo povjerenje, naš bi tata bio ponosan na nas', a to je i način da odam počast albumu na koji Nik, Rik, Dejv i ja imamo puno pravo da budemo jako ponosni - napisao je.

Albumu će odati počast kroz novu remasterizovanu verziju izvornog izdanja. Boxset će sadržati CD i preklopljeni vinil albuma, plus Blu-Ray i DVD audio s originalnim 5.1 miksom i remasterizovanim stereo verzijama. Osim toga, uključivaće još jedan Blu-Ray disk Atmos mixa plus CD i LP "The Dark Side Of The Moon – Live At Wembley Empire Pool, London, 1974". Lajv snimak takođe će biti objavljen samostalno na CD-u i vinilu istog dana kad i boks set, što je prvi put da će biti dostupan kao samostalni album.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 05:11