Šakira / -INSTAGRAM
15/07/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šakira uhvaćena na večeri sa NBA zvijezdom

Iako se najprije spekulisalo da je kolumbijska pjevačica uplovila u vezu sa Hamiltonom, jer su fotografisani zajedno u Barseloni, a potom i u Majamiju, sada se svi pitanju da li je njen novi partner zapravo NBA zvijezda Džimi Batler

Pjevačica Šakira nedavno je viđena sa vozačem Formule 1, Luisom Hamiltonom, a sada je uhvaćena u društvu NBA zvijezde Džimija Batlera.

Iako se najprije spekulisalo da je kolumbijska pjevačica uplovila u vezu sa Hamiltonom, jer su fotografisani zajedno u Barseloni, a potom i u Majamiju, sada se svi pitanju da li je njen novi partner zapravo NBA zvijezda Džimi Batler. Naime, košarkaš i pjevačica primijećeni su u jednom restoranu u Londonu gdje su zajedno večerali. U restoran su stigli odvojeno, nešto posle 22 časa, a na kraju večeri svako je otišao svojim putem.

Restoran su napustili u minut razlike, oko pola dva ujutru, a obezbjeđenje NBA igrača ispratilo je Šakiru do njenog automobila. Kako prenosi izvor sa lica mjesta, potencijalni par djelovao je raspoloženo dok je uživao u sušiju i koktelima. Pjevačica je za ovu priliku odabrala elegantnu crnu kombinaciju, koju je upotpunila šljokičavom torbicom.

- Primijećeno je da su oboje uživali u drušvu dok su se provodili u restoranu - rekao je izvor za E! News.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:31