Majli i Selena / -INSTAGRAM
19/08/2023 u 11:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Selena Gomez i Majli Sajrus se vraćaju na scenu

Povratak dvije velike zvijezde

 

Jedne od najpopularnijih zvijezda na svijetu, Selena Gomez i Majli Sajrus, najavile su svoj veliki povratak na muzičku scenu.

Selena je neko vrijeme muzičku karijeru ostavila potpuno po strani i posvetila se problemima sa zdravljem koje je imala, a potom se okrenula glumačkoj karijeri i izgradnji svog "Rare" brenda. Ipak njeni fanovi nisu prestajali da je obasipaju komentarima kako ne mogu da dočekaju novu muziku i kako se nadaju da nije u potpunosti odustala od pjevanja.

Ona ih je nedavno iznenadila, te je u toku snimanja novog filma u Parizu, podijelila sa njima da redovno posjećuje studio i da im sprema novi album. Ova njena objava izazvala je potpuno oduševljenje među fanovima. S obzirom na to da je album još uvijek u pripremi, Selena je svoje nestrpljive fanove obavijestila da će im je za kraj ljeta spremila jedan singl koji će izaći 25. avgusta.

- Svi ste pitali za novu muziku već neko vrijeme. S obzirom na to da još nisam završila sa SG3, željela sam da vam poklonim jednu malu, zabavnu pjesmu koju sam napisala davno koja je savršena za kraj ljeta - napisala je ona.

S druge strane, Majli Sajrus je početkom godine posle duže pauze izbacila singl "Flowers" koji je nedjeljama bio najslušaniji i na top listama širom svijeta. To je bio njen prvi muzički projekat posle nekog vremena, nakon kog je napravila dužu pauzu.

Pjevačica je nedavno proslavila svoj 30. rođendan, a sada je odlučila da ga obilježi na još jedan način i svoje fanove iznenadi posebnom pjesmom. Ona je ulice Los Anđelesa oblijepila plakatima sa stihovima njenih najvećih hitova, a potom objasnila svoju namjeru.

- Znam da sam bila luda. Znam da sam bila zabavna. Vi kažete da sam bila divlja. Ja kažem da sam bila mlada. Ova pjesma je posvećena mojim lojalnim fanovima. Volim vas što volite svaku verziju mene. Zauvijek, Majli - napisala je pjevačica i svoj singl takođe najavila za 25. avgust.

S obzirom na to da nekadašnje tinejdž zvijezde izbacuju nove pjesme na isti datum ovo je izazvalo lavinu komentara i delirijum među njihovim obožavaocima.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 19:52