/ -JUTJUB/SKRINSOT
02/05/2024 u 09:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

AC/DC ovog ljeta u pet gradova u Evropi otvara svoje kafiće

Bend AC/DC će svoj povratak na scenu, osim s novom turnejom, proslaviti otvaranjem pet tzv. dive barova u gradovima koje će posjetiti, objavio je loudersound.com.

Pojam ‘dive bar‘ trebalo bi da označava mali, neglamurozni, eklektični kafić starog stila s jeftinim pićima, takoreći – bircuz.

Prošle godine AC/DC otvorio je kafić u američkom gradu Indio u Kaliforniji, na lokaciji udaljenoj desetak minuta od Power Trip festivala, gdje su održali svoj prvi koncertni nastup. Kafić je "ukrašen" jelenskom glavom s osvetljenim rogovima koji su zaštitni znak benda.

Tokom otvaranja fanovi su mogli da dobiju besplatno privremene AC/DC tetovaže. Ove godine im je plan da uspostave slične lokacije u Gelzenkirhenu, Sevilji, Minhenu, Londonu i Parizu, gdje će obožavaoci moći da vide razne rekvizite benda i kupe njihova diskografska izdanja i ostale AC/DC artikle. Tačni datumi otvaranja i ostali detalji vezani za kafiće tek će biti saopšteni.

Power Up turneja dolazi posle pauze od osam godina, a uveličana je povratakom pjevača Brajana Džonsona koji je bio prisiljen da napusti prošlu turneju zbog problema sa sluhom. Zanimljivo je bilo videti i njihov povratak na Billboard top liste. Prošle nedjelje na drugom mjestu Hard Rock Digital Songs Sales liste našao se njihov veliki hit "Thunderstruck". Ecropska turneja počinje 17. maja u njemačkom gradu Gelzekirhenu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 13:31