Adel zakazala 10 koncerata u MInhenu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
16/02/2024 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adel zakazala 10 koncerata u Minhenu: Cijena ulaznica od 330 do 1.168 eura

Navodno će organizatori, ako se karte ne prodaju, razmisliti o tome da snize cijenu

Uvjerena kako će njen dolazak nakon duže pauze u Evropu biti pun pogodak, Adel je u avgustu zakazala čak 10 koncerata u Minhenu.

No, previsoka cijena karata rezultirala je time da prodaja i ne ide kako je očekivala.

Nakon što je najavila prvo četiri koncerta (2, 3, 9. i 10. avgusta), dodala je njih još četiri (14, 16, 23. i 24. avgusta), a onda iznenadila sve otvorivši još dva datuma za koncerte u Münchenu (30. i 31. avgusta).

Zbog nje će se u Minhenu izgraditi i posebna arena, gdje će odraditi sve koncerte, no za sada i ne ide sve kako je planirala.

Kada je riječ o Tejlor Svift, bez obzira na cijene pojedinih karata, njena svjetska turneja "Eras" rasprodata je u veoma brzo.

Oko 2.000 ulaznica za koncerte Adel još uvijek nije prodato, te se mogu naći slobodne za svaki od deset datuma, a razlog je jednostavan - previsoka cijena karata.

Kako donosi britanski "Sun", najjeftinija slobodna ulaznica za jedan koncert iznosi 330 eura, dok je najskuplja, za one koji žele biti odmah pored bine i iz prvog reda gledati Adel, 1.168 eura. Navodno će organizatori, ako se karte ne prodaju, razmisliti o tome da snize cijenu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:27