AL Paćino najavio memoare / -CLUTCHPOINTS.COM
14/03/2024 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Al Paćino najavio memoare „Sonny Boy": Moj život bio je nevjerovatan

Knjiga donosi Paćinova prisjećanja na širok raspon svojih životnih iskustava

Al Paćino je najavio nove memoare pod nazivom "Sonny Boy". Najavljena za izlazak 8. oktobra preko Penguin Pressa, knjiga donosi Paćinova prisjećanja na širok raspon svojih životnih iskustava, dotičući se "svih njegovih velikih uloga, njegovih bitnih saradnji i njegovih važnih odnosa," kazuje izdavač.

Govoreći za People, Paćino je rekao:

– Napisao sam knjigu da izrazim ono što sam vidio i kroz što sam prošao u životu. Bilo je nevjerojatno lično otkrivajuće iskustvo razmišljati o ovom putovanju i onome što mi je gluma omogućila i svjetovima koje je otvorila… Cio moj život bio je nevjerovatan i dosad sam bio prilično srećan tip.

Po izlasku u oktobru, "Sonny Boy" će biti dostupan u formatima tvrdog poveza, mekog poveza, e-knjige i audioknjige. Paćino će sam čitati audio izdanje.

Paćino je započeo svoju karijeru u kasnim 60-im i postao zvijezda s klasičnim filmovima kao što su "The Godfather" iz 1972., "Serpico" iz 1973., "Scarface" iz 1983. kao i mnogim drugim. Prošle godine, u 83. godini, on i njegova djevojka Nor Alfalah dobili su sina, koji će se uskoro igrati s djecom Roberta De Nira.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 10:19