/ GETTY IMAGES-KEVIN WINTER
25/05/2024 u 10:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dženifer Lopez zabranila sva pitanja u vezi sa Benom Aflekom

Zadnjih su dana sve glasnija šuškanja kako im druga šansa nije uspjela te da slavni par juri prema razvodu.

Uslijed toga latino diva nastavila je s promocijom novog Netflixovog filma ‘Atlas‘ što je palo u drugi plan zbog njene privatne situacije. No više je se neće moći pitati ništa o njenom suprugu.

Hitmejkerka i Netflix su upozorili novinare koji prate događaje oko filma ‘Atlas‘ da su pitanja o Benu Afleku zabranjena, javlja TMZ.

Mediji su takođe obaviješteni da će Lopez učestvovati u grupnim intervjuima samo sa svojim kolegama Simuom Liuom i Sterlingom K. Braunom.

Tokom konferencije za novinare u Mexico Cityju jedan od novinar je pjevačicu direktno upitao o glasinama o razlazu, a ona, koja je još uvijek nosila vjenčani prsten, izgledala je napeto prije nego što je zaigrano prekorila muškarca, rekavši: ‘Znaš ti bolje od toga‘.

Nije jasno je li novinar bio obaviješten o njenom zahtjevu da nema ličnih pitanja ili ga je jednostavno odlučio ignorisati.

U sada već viralnom videu, novinar je šokirao publiku kada je zamolio Lopez da potvrdi jesu li ‘glasine o Benu Afleku stvarne‘, budući da ‘žive odvojeno‘ nakon što se Ben iselio iz njihove kuće u LA-u ‘prije nekoliko sedmica‘, navodi Us Weekly,

Pjevačica i glumica nije pokušala demantovati glasine da je njen četvrti brak na raspadu. Okupljeni su aplaudirali J.Lo zbog načina na koji je ‘riješila situaciju‘, dok je jedan od panelista, njen kolega Simu, ‘upozorio‘ ostale novinare da se klone te vrste pitanja.

‘Nemojte ulaziti ovamo s takvom energijom, molim vas‘, rekao je 35-godišnji kanadski glumac, prenosi Raport.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 17:57