Džoni Dep / -DOMINO
07/03/2024 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džoni Dep se ipak vraća Piratima, obožavaoci podijeljeni

Nakon otkaza glumac se zakleo da više nikada neće raditi za Dizni

Prošlog mjeseca u svjetskim medijima su se pojavile informacije da će glumica Ajo Edebiri, poznata po seriji "Medvjed", zamijeniti Džonija Depa u filmu "Pirati sa Kariba 6".

Ipak, prema najnovijim podacima, Dep bi mogao ponovo da se pojavi u čuvenoj ulozi Džeka Speroua u predstojećem nastavku popularne franšize, piše Dexerto, prenosi 24sedam.

Dizni je prije nekoliko godina prekinuo saradnju sa glumcem zbog optužbi da je zlostavljao svoju bivšu ženu Amber Herd. Kako je tada prenio Varajeti, nakon što je dobio otkaz, Dep se zakleo da više nikada neće raditi za Dizni, čak i da mu ponude 300 miliona dolara.

Međutim, na društvenoj mreži X je počela da kruži vijest da je glumac trenutno u pregovorima za ulogu u šestom nastavku filma i da će se, ukoliko se postigne dogovor, najvjerovatnije pojaviti u sporednoj ulozi.

Dok je neke fanove ova vijest oduševila jer ne mogu da zamisle "Pirate" bez Džeka, drugi su skeptični.

"Molim vas, pustite ovaj serijal da umre", "Neka snime još jedan film s Depom i završe franšizu", "Peti nastavak je bio grozan", neki su od komentara.

Mnogi smatraju da bi za uspjeh šestog filma bilo potrebno da se vrati originalni trio koji uz Depa čine Orlando Blum i Kira Najtli.

Trenutno nije poznato kada će početi snimanje "Pirata sa Kariba 6".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:00