Emina Jahović / -INSTAGRAM
04/01/2024 u 11:24 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Emina Jahović: U Turskoj se osjećam kao stranac

Pjevačica otkrila pravu istinu o drugoj strani medalje

Zbog ljubavi sa bivšim suprugom, Emina Jahović ostavila je svoj život i preselila se u Tursku gdje i danas živi sa sinovima, a sada je otvorila dušu i otkrila pravu istinu o drugoj strani medalje.

Pjevačica je priznala da se nikada nije u potpunosti navila na život u stranoj državi, a zatim i progovorila o sinovima. "Ja se bolje osjećam ovdje, ne može. Ja se tamo osjećam kao stranac iako su moja djeca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, vjerovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem", ispričala je u emisiji "Goca show" i dodaje: "Ja sam dosta konzervativna, otišla sam Istanbul u strani svijet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu je brak i djeca i kada nije funkcionisalo to se završilo", iskrena je ona.

Iako je na javnoj sceni dugi niz godina, Eminu i dalje pogađaju novinski natpisi na koje nailazi.

"Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi nešto dao, ali da se osjećala u emotivnom smislu sigurno", kaže pjevačica.

(GrandTV)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:35