/ -INSTAGRAM
07/02/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Karleušine nove pjesme skinute su sa Tiktoka

Numere su bile dostupne kao propratni "sound za video snimke"

Pop diva Jelena Karleuša prije nekoliko mjeseci objavila je dva nova albuma "Alfa i Omega", a njene pjesme  su uklonjene sa popularne društvene mreže, zbog čega se oglasila.

Naime, njene numere sa ovih albuma skinute su sa Tiktoka, gdje su bile dostupne kao propratni "sound za video snimke", a Jelena je objasnila i zbog čega.

"Pjesme sa albuma, Alfa i Omega uklonjene su sa TikTok-a zato što je moj label Universal i nema postignut dogovor sa tom društvenom mrežom" započela je ona i dodala:

"Uklonjene su pjesme svih Univerzalovih izvođača na svijetu to je manje više kompletna svjetska muzička elita. To ne važi za lokalne izdavače i domaće kuće u Srbiji tako da imate sve druge", napisala je Karleuša.

Inače, Jelena je jedan od rijetkih izvođača koji je sa ovih prostora ostvario saradnju sa poznatom muzičkom kućom.

Prije objavljivanja svojih albuma u avgustu, i iz Univerzala su se oglasili:

"Veoma smo ponosni što smo uspostavili saradnju sa Jelenom Karleušom i kompletan proces na realizaciji njenog jedanaestog studijskog albuma "Alpha" je bio veliki izazov za nas. Iako je ostalo još oko 24 časa do lansiranja samog projekta, moram da istaknem da su rezultati koje smo ostvarili u samom ‘Presave album‘ momentu nevjerovatni i apsolutno rekordni za naše prostore. Ako je suditi po samom startu i nezapamćenom interesovanju, zaista očekujemo da će album ‘eksplodirati‘ odmah po objavljivanju kao nijedan projekat do sada", istakao je Nikola Jovanović (Vice President Virgin Music Label & Artist Services (WB - Zapadni Balkan), prenosi Telegraf.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 09:27