Kit Harington u seriji Igra prijestolja / - SKRINšOT/JUTJUB
10/04/2024 u 20:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kit Harington otkrio zašto HBO više ne radi na spin-offu o Džonu Snou

Nismo mogli pronaći pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni - otkrio je

Glumac Kit Harington potvrdio je da spin-off serija o njegovom liku iz "Igre prijestola" više nije u aktivnom razvoju.

Harington je ove vijesti otkrio u razgovoru za ScreenRant tokom promocije svog novog filma "Blood for Dust". Glumac je rekao da više ne rade na projektu koji je bio u razvojnoj fazi te da se nada da će u budućnosti opet raditi na spin-ofu. 

- Zapravo, nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam htio da procuri da se razvija i nisam htio da ljudi počnu teoretizovati, biti uzbuđeni oko toga ili jednostavno mrziti tu ideju, kad se serija možda nikada neće dogoditi. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki ugao i vidiš isplati li se. Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli pronaći pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Zato smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na njoj. Možda će doći vrijeme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja - komentiraso je glumac za ScreenRant.

Vijesti o spin-ofFu prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio da istraži šta se dogodilo s Džonom Snouom nakon završetka priče u osmoj sezoni Igre prijestola. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 05:54