PK Beauty KUP CRNE GORE / FB PK BEAUTY
14/12/2023 u 16:15 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na KUP-u Crne Gore plesači Bjutija u svih 19 disciplina uzeli medalje

Bjutijevci se okitili sa 16 zlatnih, 2 srebrne i jednom bronzanom medaljom

Ljepota plesa je u usklađenosti ritma srca i koreografije. U različitim formacijama ljepota se ogleda u oku posmatrača, a srce udara u takmičlarskom i sportskom duhu kojim su plesači nadojeni. Da velika ljubav, posvećenost i discilina mogu napraviti razliku dokaz su plesači Plesnog kluba Bjuti koji sa svakog takmičenja na kojem se pojave dođu brojniji za, taman toliko medalja i pehara.

image

PK Beauty KUP CRNE GORE

-LAZAR RUžIć

Ljepotice i ljepotani ovog plesnog kluba proteklog vikenda učestvovali su na KUP-u Crne Gore sa 250 takmičara u 19 plesnih disciplina. Takmičari su osvijili 16 prvih mjesta, tri druga i jedno treće.

image

PK Beauty KUP CRNE GORE

FB PK BEAUTY

Zlatnim sjajem zasijali su show dance formacija mini "Pepeljugine pticice" B liga, potom u kategoriji show dance duo mini Antonia Marambio Cabtric i Lana Popović kao "Mackice" dok je Lazar Vujošević bio najbolji u hip hop solo mini. Zlato je osvojeno u show dance formaciji mini "Aladin i carobna lampa" i jazz formaciji mini "Locomotion". U solo formacijama najbolje su bile Maša Stojanović u show dance-u, Lana Radulović u jazz dance-u, kao i Anja Stojanović u modern&contemporary-ju. Amina Ciriković i Nađa Dabanović okitile su se zlatnom medaljom u formaciji show dance duo, u modern &contemporary formaciji najbolji su bili mala grupa "The moon", jazz formacija children "Girls let‘s jazz" i show dance formacija djeca "Smotus preparandus".

image

PK Beauty KUP CRNE GORE

FB PK BEAUTY

U kategoriji seniora trijumfovala je Amina Selami modern&contemporary, solo senior. "The power of violine" su najbolji juniori u show dance formaciji, a "One night only" u jazz formaciji takođe juniora.

Cvjetići Bjutija osvojili su srebrnu medalju u show dance formaciji "Cvjetici" B liga, Helena Šćekic i Sofija Vujosevic jazz duo i modern&contemporary u formaciji djeca takođe su srebrni, dok su u jazz formaciji djece "Puttin on the Ritz" osvojili bronzanu medalju.

image

PK Beauty KUP CRNE GORE

FB PK BEAUTY

Na gala večeri najboljih novčane nagrade su osvojile Anja Stojanović u kategoriji djece, dok je u kategoriji seniora pobjedu i novčanu nagradu osvojila Selami Amina.

S novim plesnim pobjedama plesači Bjutija nastavljaju ka svjetskoj sceni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 19:33