/ -INSTAGRAM
14/05/2024 u 10:38 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nakon fijaska sa novim albumom, Dženifer Lopez ostaje i bez fanova

Poznata zvijezda Dženifer Lopez doživela je fijasko sa svojim novim albumom koji je prošao neočekivano loše, a onda su i fanovi počeli da joj okreću leđa i da komentarišu kako je ovo "naplata za sva loša ponašanja".

Poznata pjevačica i glumica Dženifer Lopez je 16. februara izbacila svoj novi album pod nazivom "This is Me…Now", koji je inspirisan ljubavlju sa Benom Aflekom. Ovaj album, koji prati i film, svojevsrtan je nastavak albuma "This is Me…Then". Premda je pjevačica očekivala da će ovaj album naići na velika obožavanja, stvarnost je ipak bila drugačija.

Iako je ovo bio njen prvi album koji je izašao nakon 10 godina, a koji su kritičari ocijenili kao "passe", prodat je u samo 14 hiljada primjeraka, a na Bilbordovoj listi je zauzeo tek 38. mjesto.

Nakon objavljivanja albuma pjevačica je najavila i turneju pod istim nazivom, ali ni ona nije prošla ništa bolje. Naime, cilj turneje je bio da promoviše novi album, ali zbog loše prodaje karata, potpuno je promijenila koncept turneje. Umjesto da naglasak bude na novim pjesmama, na turneji će pjevati svoje stare hitove. Zbog loše prodaje, ona je bila primorana i da otkaže neke koncerte, što je dodatno potvrdilo njen pad.

Zbog ovog "pada", Dženifer je naišla na ismijevanja mnogoborojnih, a neki su čak komentarisali kako su ovakvi komentari svojevrsna "karma", za njene "zlobne" postupke.

Na primjer, mnogi su se, komentarišući loše rezulte na poslovnom planu, osvrnuli na njeno ponašanje na Met Gali. Na prestižnom događaju, održanom prethodne nedjelje, dok se pela stepenicama jedna novinarka ju je upitala "šta nosi", a ona je nevoljno uzvratila ime brenda bez da ju je uopšte pogledala u oči.

Ovakva pjevačicina reakcija razljutila je korisnike društvenih mreža širom svijeta i izazvala mnogobrojne negativne komentare.

"Njeno pravo lice konačno je isplivalo na površinu", "Godine i godine zlog ponašanja konačno su došle na naplatu", ‘Vjerujem svim negativnim komentarima o njoj", nizali su se komentari.

Podsjetimo se, samo nekoliko nedjelja ranije, ona se takođe našla na meti negativnih kritika i to zbog ponašanja prema svojoj asistentkinji kojoj je Lopezova pljunula žvaku u ruku tokom jednog snimanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jun 2024 03:12