Petar Grašo / Instagram
29/04/2024 u 23:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Petar Grašo očekuje drugo dijete

Dobre vijesti stižu iz porodice Grašo! Naime, muzičari Petar Grašo i Hana Huljić Grašo po drugi put će postati roditelji, a ovu vijest je potvrdio Petar u telefonskom razgovoru za IN magazin.

Bračni par koji je rekao sudbonosno ‘da’ u februaru 2022. već ima djevojčicu Albu, a nisu otkrili ni datum porođaja ni pol djeteta.

Inače, Hana je prije nekoliko dana u ovoj emisiji govorila o radosti koju je Alba donela u njihove živote.

– Toliko uživam u svakom trenutku sa njom, znam da će brzo porasti i možda sada jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Lijepa je, vesela je, donijela je nešto posebno u naš život – rekla je Hana.

Ona je dodala da su joj bake uvijek na raspolaganju i skaču oko Albe, a istakla je i da je temelj njihove porodice ljubav između Petra i nje.

– To što dijete raste u ljubavi, što nažalost nije tako često u današnje vrijeme, a meni je uvijek žao djece koja to nemaju, a to mi je teška tema, pa sam srećan što ona to ima.. Ta ljubav i taj osmijeh – rekla je Hana.

Hana i Petar su svoju ljubav čuvali u tajnosti do oktobra 2021. godine, kada su se prvi put zajedno fotografisali dok su šetali centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se uselila kod Petra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:58