Mehmet Gunsur / -SKRINšOT/INTSGRAM
06/02/2024 u 21:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sjećate li se princa Mustafe iz serije "Sulejman Veličanstveni": Ovako glumac izgleda sa 47 godina

Nedavno je glumio u Netflixovoj seriji "The Gift"

Mehmet Gunsur, našoj publici poznat kao princ Mustafa u seriji "Sulejman Veličanstveni", ima 47 godini i izgleda mnogo mlađe.

Od trenutka kada se u seriji pojavio kao najstariji Sulejmanov sin, postao je miljenik gledalaca i jedan od najpoželjnijih muškaraca iz ove megapopularne telenovele.

Günsür je rođen 1975. godine kao drugo dijete u porodici tatarskog porijekla. Njegova majka, Sibel, bila je predavačica, a njegov otac Teoman je bio industrijski inženjer koji je diplomirao na Bliskoistočnom tehničkom univerzitetu i radio u nizu različitih sektora.

Glumačku karijeru započeo je sa sedam godina u raznim reklamama. Sa 14 godina pojavio se u serijama Okana Uysalera Geçmiş Bahar Mimozaları sa glumcima kao što su Rutkay Aziz, Filiz Akın i Müşfik Kenter.

Nakon što je završio italijansku gimnaziju, upisao se na Komunikološki fakultet Univerziteta Marmara gdje je i diplomirao. Günsür je održavao koncerte sa muzičkom grupom i držao restoran četiri godine. Uz pomoć prijatelja našao se na audiciji za ulogu u filmu "Hamam". Nakon probnog snimanja, dobio je ulogu, a film je režirao Ferzan Özpetek. Nakon ovog filma odlučio se okrenuti glumi. Glumio je u brojnim filmovima i serijama, a nedavno je glumio u Netflixovoj seriji "The Gift".

Iako je serija "Sulejman Veličanstveni" završena sa snimanjem prije 10 godina, Gunsur se od tada do danas nije mnogo promijenio te mnogi smatraju da izgleda mlađe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 18:53