Šer odbijeno starateljstvo nad sinom / -SKRINšOT/INSTAGRAM
30/01/2024 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sud odbio zahtjev Šer za starateljstvom nad sinom starim 47 godina

Naslijeđeni novca ga dovodi u opasnost zbog problema sa mentalnim zdravljem i zloupotrebom supstanci

Viši sud u Los Anđelesu odbio je zahtjev američke pjevačice Šer da njen sin Ilajdža Blu Olman (47) bude stavljen pod sudsko starateljstvo po hitnom postupku, nakon što je pjevačica tvrdila da Olmana velika količina naslijeđenog novca dovodi u opasnost zbog njegovih problema sa mentalnim zdravljem i zloupotrebom supstanci.

Olmanovi advokatiu priznali su da on ima problema, ali tvrde da je sada dobro, da se liječi i da je u boljim odnosima sa suprugom, prenosi Glas Amerike.

- Oduševljeni smo što je sud uvideo da mu nije potrebna privremena zaštita. Ima veliku podršku, odlično mu ide - rekao je Olmanov advokat.

Advokati Šer tvrde da Olman dobija podršku od ljudi koji mu govore šta želi da čuje i koji umanjuju ozbiljnost njegovih problema, dodajući da nije istina da je on mentalno bolje.

Takođe su iznijeli da on pati od bipolarnog poremećaja, da je do nedavno bio beskućnik i da bi velika količina novca mogla da mu obezbijedi pristup lijekovima koji bi mogli da ugroze njegov život.

Kako se navodi, pjevačica ne traži direktnu kontrolu nad Olmanovim novcem naslijeđenim od oca i bila bi zadovoljna da stručna osoba koju imenuje sud upravlja njegovim finansijama.

Iako je zahtjev za hitno starateljstvo odbijen, sudija Džesika Askategi ipak će na saslušanju u martu razmotriti dugoročnije starateljstvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:58